Legenda Latvije: Vrijeme je da se naslov vrati u Split

Hrvatska 18. stu 202318:33 0 komentara
Nova TV

Susret Latvije i Hrvatske za Novu TV prokomentirao je jedini strijelac Latvije na velikom natjecanju, Maris Verpakovskis.

On je zabio za Latviju na Europskom prvenstvu 2004. godine protiv Njemačke. Ovaj igrač je legenda kijevskog Dinama, no sezonu 2007./08. proveo je u Hajduku, gdje je u 19 nastupa upisao pet pogodaka i četiri asistencije.

“Trenutno smo posljednji u grupi i navijači ovo ne žele gledati, puno je kritika prema igračima i upitno je hoće li izbornik ostati. Uvijek bolje igramo kod kuće, u Rijeci protiv Hrvatske je bilo katastrofa, hrvatski igrači nisu se trebali ni tuširati”, rekao je Verpakovskis za Novu TV izrazivši nadu u bolje izdanje njegovih sunarodnjaka pa dodao:

“Da, Hajduk se bori za naslov i sretan sam zbog toga. Torcida i Split to zaslužuju. Vrijeme je da se naslov vrati u Split, Torcida i grad to zaslužuju. Nadam se da će uspjeti u tome, neće biti lako, ali možda će ovo biti Hajdukova godina. Naslov prvaka bio bi odličan razlog za doći u Split i proslaviti ga. Nitko sretniji od mene bude li tako.”