Golman PSG-a imao moždani udar te slomio kralježnicu

Francuska 29. svi 20238:13 0 komentara
PRESSINPHOTO via Guliver

Rezervni vratar PSG-a Sergio Rico hospitaliziran je u ozbiljnom stanju nakon nesreće koja mu se dogodila na jahanju u Andaluziji, objavio je francuski prvoligaš u nedjelju. "U teškom je stanju", rekao je glasnogovornik PSG-a ne navodeći detalje o okolnostima nesreće.

Španjolski portal Relevo sada je donio šokantne detalje: “Sljedećih 48 sati je ključno i smatra se odlučujućim za procjenu njegovog stanja.”

Prema njihovim navodima Ricov konj se sudario s drugim, odbjeglim konjem. Golman i njegov konj pali su na tlo, a prilikom toga Rica je kopitom u glavu udarila jedna od životinja. Rico je tada slomio vratne kralješke i pretrpio moždani udar. Hitna služba brzo je stigla i helikopterom prebacila ozlijeđenog vratara u bolnicu u Sevilli.

Tamo je stavljen na aparate za održavanje života, kako je javio televizijski kanal Canal Sur. Rico je u subotu navečer u Strasbourgu na utakmici u kojoj je PSG postao prvak Francuske bio na klupi, a u nedjelju ujutro je već bio u Andaluziji, gdje je doživio ovu nesreću u blizini svoje kuće u El Rociu, u pokrajini Huelva. U PSG je stigao 2019. iz Seville i za pariški klub odigrao 24 utakmice.