Francuzima prekipjelo: ‘Ovo je šokantno, pretjerao je’

FIFA World Cup 24. pro 202211:27 > 11:27
Florencia Tan Jun PxImages Icon Sportswire via Guliver

Nakon što je osvojio naslov svjetskog prvaka s Argentinom, golman Emiliano Martinez dobio je i nagradu najboljeg golmana na turniru, a to je proslavio neprimjerenim ponašanjem. Francuzi su ljutiti i njegovim ponašanjem prema Kylianu Mbappeu.

Francuski nogometni savez poslao je pismo žalbe koje je zbog nedoličnog ponašanja Emiliana Martineza na adresu argentinskog saveza.

Golman Gaučosa šokirao je Francuze ponašanjem prema njihovom igraču Kylianu Mbappeu. Naime, najprije je nakon utakmice u svlačionici tražio minutu šutnje za napadača PSG-a, a zatim je zalijepio njegovu sliku na lutku tijekom proslave u Buenos Airesu i s njom mahao prema ljudima.

“Pokrenuli smo nekoliko različitih procedura. Ovo je veoma šokantno. To su dečki koji su dali najbolje od sebe kako bi reprezentacija Francuske bila uspješna. Važno je da ih podržimo. Poslao sam pismo mojem kolegi u Argentinskom nogometnom savezu. Smatram da takvo ponašanje nije normalno u sportskom natjecanju, teško mi je shvatiti. Pretjerao je, a Mbappéov ponašanje bilo je uzorno”, stoji u priopćenju Francuskog saveza.

Komentari (0)

Prikaži sve komentare