Kapetan Zadra produžio ugovor i poslao poruku suigračima

Hrvatska 11. srp 202314:53 0 komentara
Zvonko Kucelin | KK Zadar

Marko Ramljak jučer je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Zadrom. Mnogi su nakon trijumfalnog kraja prošle sezone zazivali ostanak na okupu najboljih pojedinaca, a prvi koji je postigao dogovor s klubom bio je „prvi među jednakima“, kapetan momčadi.

“Trajali su razgovori i među nama igračima nakon završetka sezone, ostao sam u kontaktu sa Žganecom, drugim suigračima, komentirali smo gdje ćemo, što ćemo, hoćemo li ići vani ili ostati u Zadru… Čuo sam se naravno i s trenerom Danijelom Jusupom, pregovarali smo i momcima sam rekao da ostajem, bez nekakvih velikih problema dogovorio sam ostanak s klubom. Moj potpis je bio prvi, nadam se da nisam i zadnji koji ostaje”, rekao je Ramljak nakon potpisa.

U prošloj sezoni Ramljak je u AdmiralBet ABA ligi igrao u prosjeku 30 minuta, uz učinak od 10 poena i 5 skokova po utakmici, dok je u domaćem prvenstvu igrao prosječno 32 minute uz 13 poena i 5 skokova. Oni koji su pratili sezonu znaju da je riječ o igraču čiji se učinak ne vidi kroz statistiku, jer je redovito ‘ostavljao srce na terenu’, igrao obranu na najboljim protivničkim igračima i svojom energijom gurao momčad u najtežim trenucima, kao pravi kapetan.

“Drago mi je što nastavljamo suradnju nakon ovakve sezone i osvojenog naslova prvaka, nadam se da neće biti zadnji koji smo osvojili. Radujem se povratku u Zadar, navijačima, radu s trenerom Jusupom i nadam se s još nekim momcima od prošle sezone”, poručio je Ramljak.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!