Ake: Messi? To nije dobra vijest za nas

Katar2022 6. pro 202217:23 0 komentara
AP Photo/Themba Hadebe via Guliver Images

Igranje protiv Messija je izazov, ne samo za našu obranu nego za cijelu momčad, rekao je nizozemski nogometni reprezentativac Ake uoči dvoboja četvrtfinala protiv Argentine na svjetskom prvenstvu.

Nizozemska i Argentina su prve dvije reprezentacije koje su ostvarile plasman među osam najboljih momčadi na prvenstvu kojem je domaćin Katar. Nizozemska je pobijedila SAD-e s 3-1, dok je Argentina bila bolja od Australije s 2-1.

„Očekujem veliku i neizvjesnu utakmicu dvije reprezentacije koje su oduvijek bile u samom svjetskom vrhu. Bit će, jasno, teško jer imamo ispred sebe najveći mogući izazov, a to je Lionel Messi, jedan od najboljih nogometaša svih vremena. To nije dobra vijest za nas, kao što nije ni ta da nije Messi jedina opasnost. Mnogo je opasnih igrača u njihovoj reprezentaciji“, izjavio je obrambeni nizozemski reprezentativac Ake, inače igrač Manchester Cityja.

„Mi možda nemamo toliko jake pojedince kao neke reprezentacije na prvenstvu, ali naša je velika kvaliteta momčadska snaga. To bi mogla biti naša prednost i u ovom dvoboju“, dodao je Ake.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!