Haas predstavio vizualni identitet bolida za 2023.

Automoto 31. sij 202319:54 > 19:55
Haas

MoneyGram Haas F1 Team danas je predstavio novi vizualni identitet koji će nositi novi bolid VF-23 s kojim će se tijekom nove sezone Formule 1 utrkivati ​​Kevin Magnussen i Nico Hülkenberg čime su započeli niz predstavljanja novih bolida i dizajna za 2023.

Haasov novi izgled ponosno odražava novo partnerstvo s tvrtkom MoneyGram International Inc. – odnos koji je prvi put najavljen na prošlosezonskoj VN SAD-a, ali osnovne boje ostale su crna, bijela i crvena, donosi MAXF1.net.

“Jako mi je drago pozdraviti MoneyGram kao glavnog partnera za sezonu 2023. i kasnije i uzbudljivo je vidjeti naš prvi izgled zajedno kao MoneyGram Haas F1 Team,” rekao je Gene Haas, predsjednik MoneyGram Haas F1 momčadi.”

“Krećemo u novu sezonu potaknuti dobrim momčadskim nastupima u prošloj godini u kojoj smo se vratili osvajanju bodova. Cilj za sezonu 2023. je prirodno učiniti i više – s Kevinom Magnussenom i Nicom Hülkenbergom vjerujem da imamo iskusne vozače, više nego sposobne isporučiti bodove u nedjelju.”

“Bilo je uzbudljivo doživjeti da se dvije globalne organizacije uistinu okupljaju kao jedan tim kako bi formirale MoneyGram Haas F1 Team,” izjavio je Alex Holmes, predsjednik i izvršni direktor MoneyGrama.

“Očito dijelim svačiji entuzijazam oko otkrivanja novoga izgleda, ne samo zato što je to kontrolna točka u kalendaru predsezone, što znači da smo još jedan korak bliže onome što zapravo želimo raditi, a to je utrkivanje,” dodao je Guenther Steiner, šef momčadi MoneyGram Haas F1 Team.

“Sviđa mi se, to je nedvojbeno uzdignutiji i moderniziraniji izgled koji je prikladan dok krećemo u novu eru s MoneyGramom kao našim glavni partnerom. Uzbudljivo je doba godine za Formulu 1 i sjajno je što smo prvi prikazali naš vizualni identitet, ali naša je pozornost usmjerena na to da VF-23 stavimo na stazu i pripremimo se za sezonu pred nama.”

“Zaista imamo na čemu graditi nakon prošlogodišnjih nastupa, cijela organizacija je naporno radila kako bi došla do ove točke i očito je da imamo dva dokazana talenta za postizanje bodova. Jedva čekam da počnemo.”

Haas će u subotu na Silverstoneu po prvi puta isprobati novi bolid VF-23, što će javnosti biti prva prilika da vidi novi bolid američke momčadi za 2023. – riječ je o uobičajenih 100 kilometara za snimanje promotivnih materijala, ali su korisni i za pripremu uoči predsezonskih testiranja.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Komentari

Vaš komentar