Šok: Legendarni Overeem pao na dopingu?

SK Fight 21. stu 202213:47 > 13:51
Guliver Images

Bitne vijesti stižu od strane Timothyja Wheatona (MMASucka), a tiču se Gloryja i Alistaira Overeema. Prema Wheatonovim informacijama, Alistair Overeem bio je pozitivan na dopinškom testiranju koje je odradio nakon pobjede na Glory Collision 4 eventu...

Kako donosi Fightsite, uzorak urina koji je Overeem (42) dao neposredno nakon borbe vratio je pozitivne rezultate na doping, a sada se čekaju rezultati B uzorka. Uobičajeno je da B uzorak samo potvrdi prvotne rezultate pa mediji koji se bave borilačkim sportovima već spekuliraju kako se ovime otvorila šansa za Antonija Plazibata, najboljeg hrvatskog kikboksača.

Podsjetimo, Plazibat je nedavno upisao novu pobjedu. Do nje je došao na Gloryjevom eventu u Bonu protiv Raula Catinasa, 34-godišnjeg Rumunja (34, 41-7-1). Radi se o bivšem dvostrukom K-1 finalistu. Plazibat je sve riješio već u prvoj rundi. Uzdrmao je protivnika i na kraju uspješno završio borbu tehničkom nokautom.

On je prvi izazivač za pojas koji drži Rico Verhoeven, ali je Glory odlučio prije njega šansu za pojas dati Alistairu Overeemu pa je hrvatski borac stavljen na čekanje. Ipak, sada se stvari mijenjaju. Ako B uzorak potvrdi prvotne rezultate, izvjesno je da Nizozemca čeka suspenzija, a možda i kraj karijere. To bi onda značilo da će borbu protiv Verhoevena dobiti Plazibat.

Komentari

Vaš komentar