Vatreni ponedjeljak u Zagrebu, stižu Modrić i društvo

Hrvatska 23. kol 202317:22 0 komentara
Rodolfo Buhrer La Imagem Fotoarena via Guliver Images

Hrvatski nogometni savez će u u ponedjeljak, 4. rujna organizirati u Zagrebu cjelodnevni događaj za navijače, a vrhunac kojeg će biti spektakularni okršaj hrvatskih reprezentativaca u uličnom nogometu, nakon kojeg će uslijediti i druženje najvećih zvijezda hrvatskog nogometa s navijačima, objavio je HNS u srijedu na svojim službenim stranicama

.Na glavnom parkiralištu zagrebačkog trgovačkog centra City Center One West, HNS će organizirati Vatreni ponedjeljak, nogometni festival u kojem će sudjelovati i cijela hrvatska A reprezentacija, a koja se tog dana okuplja u Zagrebu za utakmice Europskih kvalifikacija.

Vrhunac Vatrenog ponedjeljka bit će u poslijepodnevnim satima kada će na turniru u “Street footballu” sudjelovati hrvatski A reprezentativci, a koji će kroz atraktivni format 3 na 3 pokazati svoje vještine na malom prostoru. Bit će to jedinstvena prilika vidjeti majstorije Luke Modrića, Matea Kovačića, Joška Gvardiola, Ivana Perišića i ostalih zvijezda Vatrenih u jednom drugačijem okruženju, a nedvojbeno će i ovdje do izražaja doći njihov izniman natjecateljski duh, dodaje se u priopćenju HNS-a.

“Jako se radujem ovom turniru jer ćemo malo razbiti uobičajenu nogometnu svakodnevicu i okušati se u potpuno drugačijem formatu. Baš me zanima vidjeti kako se tko snalazi u uličnom nogometu i siguran sam da će svi ‘gristi’ kako bi na kraju pobijedili”, poručio je najskuplji branič svijeta i zvijezda Manchester Cityja, Joško Gvardiol.

U uličnom nogometu sudjelovat će i drugi akteri tijekom dana, uključujući hrvatske nogometne reprezentativke koje će nastupiti oko 15,00 sati. Uz ovu nogometnu reviju, za ljubitelje nogometa je u sklopu Vatrenog ponedjeljka pripremljen cjelodnevni program (10,00 – 21,00 sat) koji uključuje brojne sadržaje i događaje, kao i razne igre namijenjene najmlađima.

Vatreni ponedjeljak bit će ujedno prilika za promociju nove web stranice HNS-a hns.family te novog internetskog dućana HNS-a koji će toga dana krenuti s radom na web adresi shop.hns.family. Pritom će započeti i suradnja s najjačim lancem trgovina sportske opreme Sport Vision, a ekskluzivno će biti predstavljen značajno prošireni asortiman HNS-ovih proizvoda, koji će se moći kupiti i na događanju ispred City Centra One West, dodaje HNS.

Nakon održanog turnira u uličnom nogometu, pet zvijezda Vatrenih – Luka Modrić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Joško Gvardiol i Dominik Livaković – potpisivat će kupljene artikle u trgovini Sport Vision u City Centru One West.