Trener Osijeka: ‘Ovo još nije Lovrić iz Gorice’

Hrvatska 17. ožu 202316:33 0 komentara
NK Osijek

Trener Osijeka Borimir Perković najavio je susret protiv Šibenika u kojem trećeplasirana momčad lige traži izlazak iz loše forme

Osijek za pobjedu ne zna još od siječnja, u međuvremenu je otkaz dobio trener Rene Poms, a Perković je stigao kao njegova zamjena.

Na Gradski Vrt stiže, u posljednje vrijeme, dobro raspoloženi Šibenik, a Perković je iskazao zadovoljstvo napretkom svoje nove momčadi.

“Kada pričamo o viziji i ideji, imam osjećaj da je igrači prihvaćaju i da bi trebali znati kako odgovoriti na zahtjeve koji su pred njima. Mislim da sam uspio doći do igrača, da je slika puno jasnija nego je bila prije desetak dana”, rekao je strateg na klupi Osijeka, pa nastavio naglašavajući kako ne osjeća pritisak uslijed slabije forme.

“Ne poznajem pritisak. Meni je pritisak samo motiv, a ne nešto što me sputava. Igramo nogomet, momci treniraju 15-20 godina i zašto bi imali pritisak? Ja sam sretan kada dođem na trening, stadion. Želi da moji igrači uživaju i da su sretni”, zaključio je te komentirao napredak svog ponajboljeg igrača Kristijana Lovrića.

“Ide prema naprijed. Drugačiji je nego je bio kada sam ga zatekao. Ne mogu garantirati, ali mogu možda pomoći da bude Lovrić iz Gorice. Zadovoljan sam kako se ponaša, razgovaramo često, vidim ga na treningu i zadovoljan sam reakcijom protiv Dinama i sada protiv Hajduka. Nije još uvijek onaj Lovrić, ali ide prema gore i vraća se”, rekao je Perković.

Osijek protiv Šibenika igra u subotu s početkom od 16 sati.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!