Teklić: Osjećam se kao Livaja, Dinamo zadnja opcija

Hrvatska 3. lis 202215:16 > 15:17
Photo: Guliver Images

Hit igrač Varaždina Tonio Teklić progovorio je o Hajduku, ali i svemu što mu se događa kao nogometašu.

“Iskreno, bio sam svjestan svoje kvalitete, zato sam i otišao u Varaždin. Rekao bih da zaslužujem ovo što mi se događa. Toliko toga sam prošao u nogometu i nadam se da ću ovako nastaviti i da ću jednog dana i uspjeti. Gledao sam emisiju ‘Stadion’, Samir Toplak je rekao da mi treba povjerenje i ja bih se složio s njim, teško je nešto napraviti ako ne dobiješ priliku za to”, rekao je Teklić za 24sata.

Zašto nije dobio priliku u Hajduku?

“To bih i ja volio znati, to je više pitanje za sve trenere koji su me vodili nego za mene. Uvijek sam davao sve od sebe i uvijek ću davati, bez obzira gdje igram. Tako sam odgojen, iz takve sam obitelji. Iskreno, nismo imali puno, sve smo stvorili svojim radom i trudom i uvijek ću ostati na zemlji, nikad neću gledati stvari na drugi način. Ponizno idem dalje…”

Što će ako ga bude zvao Dinamo?

“Ako me bude zvao Dinamo to znači da će biti i drugih ponuda, tako da bi mi Dinamo bio zadnja opcija. Moj cilj je prije svega da i dalje budem ponizan i da igram kako želim i volim. Vidim se jednog dana možda u Hajduku. Svi znamo što Hajduk znači svima nama.”

Otkrio je i zove li ga itko iz Hajduka.

“Nakon pet utakmica mi je Nikoličius poslao poruku i čestitao na dobrim igrama.”

Usporedio se i s Markom Livajom.

“Znam kako je Livaji u Splitu, a ja se u Varaždinu osjećam kao Livaja u Splitu.”

Komentari

Vaš komentar