Sopić: Ne želim pametovati, ali vidio sam neke stvari

Hrvatska 22. ruj 202315:57 0 komentara
HNK Rijeka

Nedjeljni dvoboj SuperSport HNL devetog kola u Koprivnici igraju Slaven Belupo i Rijeka sa početkom od 17 sati.

Rijeka kao drugoplasirana momčad prvenstva dolazi u Koprivnici gdje ju dočekuje Slaven Belupo sa novim trenerom Royom Ferenčinom. Nakon osam kola i samo jedne pobjede Slaven Belupo je promijenio trenera te otpustio Ricarda Moniza kojeg je zamijenio Roy Ferenčina koji je sjedio na klupi Slaven Belupa od 2011 do 2013.

Trener Rijeke Željko Sopić je najavio utakmicu:

“Najvažnija stvar je da su svi igrači spremni za utakmicu. Petrovič i Čabraja su duže izvan stroja, a jedini je manjih problema imao Grgić. S druge strane Belupo je promijenio trenera, trener je postao, mogu reći, moj najbolji prijatelj Roy Ferenčina. On će definitivno promijeniti stil igre”.

“Budući da sam brutalno iskren, a ne želim pametovati, vidio sam neke stvari u Rogli u pripremnoj utakmici kada smo igrali protiv njih. Vidjelo se da neke stvari ne štimaju. Odnosno da ta momčad ne može igrati na taj način kako je tražio tadašnji trener”.

“U Slaven su stigli Liber i Lepinjica… Otišao im je Marina, a s riječkim igračima sigurno će biti mirniji na lopti. Dečkima želim svu sreću, moraju se izboriti za minute, a njih nažalost u Rijeci ne bi u ovom trenutku dobivali toliko koliko oni misle da trebaju igrati”, rekao je Sopić

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!