(VIDEO) Modrić: Ne treba dramiti, ali moramo analizirati zašto smo ovako loši

Nogomet 12. lis 202323:56 0 komentara

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je u susretu D skupine kvalifikacija za EURO 2024. godine u Osijeku od Turske 1:0 propustivši veliku priliku približiti se na korak do europske smotre u Njemačkoj. Nakon utakmice kapetan Luka Modrić dao je svoje viđenje utakmice.

”Nismo očekivali ovo. Ovaj poraz nas je uzdrmao, ali Turci su zasluženo pobijedili. Igrali su puno bolje. Mi davno nismo odigrali lošije, posebice prvo poluvrijeme, ali što je tu je, i dalje imamo sve u svojim rukama. Sve ovisi o nama, moramo se dići i iduću utakmicu odigrati puno bolje”, rekao je kapetan Luka Modrić, a onda je komentirao prvi gol i neshvatljivu pogrešku Livakovića:

”Ne treba nikoga kriviti. Greške su sastavni dio igre. Livi je prije toga obranio tri fenomenalne šanse. Kako sam rekao, idemo dalje i protiv Walesa nas sad čeka ključna utakmica. Ključna je bila i ova s Turskom, ali nismo bili pravi. Treba vidjeti zašto je tako bilo i što bolje se spremiti za Wales.

“Nisu nas iznenadili, znali smo da su kvalitetni, to su pokazali i u prvoj utakmici. Prvi i osnovni razlog je da mi nismo bili pravi, pogotovo u prvom poluvremenu. Drugo smo se podigli, imali šanse, ali sve je to bilo dosta neorganizirano. Ne treba previše dramiti. Nekad se i izgubi, treba protivniku priznati da je bio bolji. Idemo dalje. Protiv Walesa moramo biti puno bolji i ići na pobjedu. Naravno, imali smo ohrabrujuće razgovore. Nema se što pametno reći. Moramo odigrati bolju utakmicu. Nema panike. I dalje ovisimo o sebi. Čekaju nas teške utakmice, pogotovo protiv Walesa jer nemamo pravo na kiks.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!