Modrić: Čuo sam da su Armenci bili bolji od Walesa, mogu biti opasni

Nogomet 18. stu 202322:29 1 komentar
AP Photo/Roman Koksarov via Guliver Images

Standardno dobru partiju pružio je Luka Modrić u pobjedi nad Latvijom te je izrazio uvjerenost da će Hrvatska u Zagrebu protiv Armenije slaviti plasman na Euro.

“Najvažnije je da ovisimo o sebi. Odigrali smo dobru utakmicu, ušli smo jako dobro, brzo riješili pitanje pobjednika. To je dobro, jer teren nije bio idealan, bilo je hladno. Bilo je važno da dobro uđemo, mogli smo još koji zabiti, ali kontrolirali smo utakmicu i sad znamo što nam je činiti da idemo na Euro”, bili su prvi dojmovi Modrića.

“Nisu nam zapucali na gol, dobro smo se pripremili, odlično trenirali. Sigurno nam je rezultat iz druge utakmice dao motiv, zato smo tako dobro i ušli, bili čvrsti, kompaktni. Ponavljam, važno je da ovisimo o sebi, tako trebamo odigrati i u utorak.”

Što očekivati od rasterećenih Armenaca?

“Neće biti lagano, pokazali su Armenci i u prvoj utakmici kvalitetu. Čuo sam da su imali puno šansi protiv Walesa i da su trebali pobijediti. Iako nemaju šansu za plasman, mogu biti opasni, jer takve rasterećene momčadi uvijek mogu napraviti problem. Ne sumnjam da ćemo mi biti pravi, pripremit ćemo se kako treba, bit ćemo unutra 100 posto. Nadam se da će stadion biti pun koliko može biti i da ćemo zajedno proslaviti plasman na Euro”, rekao je Modrić.