Kapetani odabrali: Livaja najbolji i u 2022.!

Hrvatska 20. sij 202313:52
tportal

Nogometaš Hajduka Marko Livaja ponovno se okitio titulom najboljeg nogometaša godine u anketi koju je tportal proveo među nogometnim kapetanima.

Marko Livaja, Hajdukov ofenzivni igrač, proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među nogometnim kapetanima 20. godinu zaredom. Naslov najboljeg igrača SuperSport Hrvatske nogometne lige Livaja je ponio sa 64 boda, 32 više od drugoplasiranog Brune Petkovića. Treće mjesto su podijelili Mislav Oršić i Josip Mišić, a top pet zatvara donedavni igrač Osijeka, Laszlo Kleinheisler.

Od mogućih 100 bodova, Hajdukova zvijezda je osvojila 64. Livaja je ovu nagradu osvojio i prošle godine, a nakon što je primio laskavo priznanje, obratio se okupljenima.

“Iznimna je čast dva puta zaredom osvojiti ovu prestižnu nagradu, posebno ove godine, kada se radi o 20. izdanju. Naglasio sam prošli put da je posebno zadovoljstvo naći se u društvu takvih imena, sjajnih igrača koji su u prošlosti birani kao najbolji igrači u izboru kapetana, a to će mi i dalje biti jedan od motiva za daljnji napredak. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u izboru, a posebno zahvaljujem Hajduku i mojim suigračima, bez čije pomoći ne bih mogao ostvariti ovo”, rekao je.

“Prošla godina za nas je bila trofejna, jer osvojili smo Hrvatski nogometni kup, a nadam se da će ova biti još uspješnija, kako u domaćim natjecanjima, tako i na europskom planu”, istaknuo je.

Komentari

Vaš komentar