Hezonja za SK: Mogli smo dobiti Francuze. Real? Vidjet ćemo, stvarno mi je tamo super

Košarka 27. velj 202410:09 0 komentara

Hrvatski košarkaši nisu imali težak posao protiv Cipra, a za kamere SK-a govorio je Mario Hezonja koji je reprezentaciju u ovom ciklusu predvodio kao kapetan, a osvrnuo se i na svoj status u Madridu.

Cipar nije bio težak protivnik, a Hezonja je ovako opisao ovaj prozor.

“Trebalo je reagirati, najbitnije je da se nismo raspali protiv Francuza protiv kojih smo odigrali ozbiljnu utakmicu. Falilo nam je rotacije, sve su to euroligaški igrači u Francuskoj. Što se tiče Cipra, znali smo mi imati egale s takvim ekipama. Žao mi je jako Francuza, mislim da smo ih mogli dobiti bez problema, ali dobro, još ćemo se mi sastati.” 

Francuzi su dobili BiH, bilo je povuci-potegni?

“Danas svi igraju košarku, nije to više na račun zastave da se pobjeđuje kao prije. Svi znaju igrati, svi igraju dobro i čvrsto, samo se treba maksimalno spremiti da dobijemo ozbiljne utakmice.” 

Nema što niste osvojili s Realom, to je fantazija…

“Fantazija je ako osvojimo naslov u Euroligi, treba ostati na zemlji i raditi, sada nas još više svi žele pobijediti. Bit će još teže, čekaju nas borbe za još dva trofeja (Euroliga i ACB liga). Moj ostanak u Realu? Ne znam, stvarno mi je super tamo. Tko ne bi volio ostati, vidjet ćemo što će biti.”

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, OptiTV-u i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!