Fantasy Euroliga je stigla na Sport Klub!

Euroleague 13. ruj 202312:00 > 13:52 0 komentara

Ove sezone United Media će u partnerstvu sa najboljom košarkaškom ligom u Europi popularnu igru ponuditi košarkaškim fanovima i na svojim sportskim portalima!

Na STRANICI od danas se možete registrirati i prijaviti svoju virtualnu momčad za još jednu uzbudljivu euroligašku sezonu, možete se natjecati s tisućama drugih igrača i osvojiti atraktivne nagrade. Pobjednik lige će osvojiti ulaznice za Final Four Eurolige u Berlinu, a uz glavnu nagradu tu će biti još vrijednih nagrada za najbolje pored toga biće I drugih vrijednih nagrada za najbolje Fantasy igrače na mjesečnom nivou.

Kada su pravila igre u pitanju najvažanije znati da svatko može kreirati najviše tri sastava, a u okviru svog virtualnog budžeta možete ovako kupovati: 4 beka, 4 krilna igrača i 2 centra, kao i trenera ekipa. Iz jednog euroligašog kluba možete imati najviše tri igrača. Više detalja o tome kako se boduju učinci igrača, kada i kako ih možete mijenjati pročitajte na stranici PRAVILA.

Do početka nove sezone Eurolige možete svakako proučiti sastave svih ekipa, mijenjati igrače i pratiti tko je u kakvoj formi uoči prvog kola 5. listopada. Sve prijenose Eurolige i ove sezone ekskluzivno možete gledati na programima Sport Kluba, a vijesti,  a vijesti, izvještaje, reportaže i video sadržaje na našoj web stranici.

Neka natjecanje počne!