HNS: Ovakav doček su sanjali brončani Vatreni

REUTERS/Antonio Bronic

Na zagrebačkom glavnom trgu organiziran je doček hrvatskim reprezentativcima koji su se s broncom oko vrata vratili iz Katara.

HNS je tom prigodom izdao priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

“Bila je privilegija još jednom podijeliti radost zbog izuzetnog nogometnog uspjeha sa desecima ili stotinama tisuća navijača u glavnom hrvatskom gradu. Usprkos hladnoći, narod je pokazao koliko mu je značio ovaj uspjeh Vatrenih te od srca zahvaljujemo svakom navijaču i navijačici koji su došli pozdraviti reprezentaciju, od zračne luke Franjo Tuđman do prepunog glavnog zagrebačkog trga.

Savez od srca zahvaljuje Vladi Republike Hrvatske te Gradu Zagrebu na suradnji i podršci u organizaciji spektakularnog dočeka. Pritom posebno zahvaljujemo MUP-u i svim policajcima koji su brinuli za sigurnost reprezentacije i velikog broja navijača, vatrogascima, djelatnicima Čistoće i drugima koji su profesionalno odradili svoj posao te djelatnicima Saveza na uloženom trudu”, stoji u priopćenju.

“Zahvaljujemo svim izvođačima koji su se odazvali pozivu HNS-a – Dalekoj obali, Dalmatinu, Općoj opasnosti, Slavonia bendu, Zaprešić Boysima te klapi Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice i Policijskoj klapi Sv. Mihovil. Posebna zahvala ide kultnom bendu Prljavo kazalište koje je zapalilo Trg kao 1989. godine, te Juri Stubliću i grupi Film, čije su pjesme spontano postale hit Vatrenih u Kataru.

U konačnici, zahvaljujemo koordinatoru dočeka Jošku Lokasu, HRT-u i drugim medijima, tehničkom osoblju, voditeljima Ivi Šulentić i Luki Buliću te svima koji su sudjelovali u provedbi čitavog događaja i poslali predivnu sliku sa zagrebačkih ulica diljem svijeta. Zahvaljujući svima, doživjeli smo još jedan spektakularan doček kakav su brončani sanjali, a svojim uspjehom apsolutno i zaslužili.

Naposljetku, zahvaljujemo i svim gradovima koji su pripremili posebne dočeke svojim junacima, reprezentativcima, izborniku i članovima stožera te time pokazali koliko su ponosni na njih i osvojenu broncu”, stoji u priopćenju HNS-a.

Komentari (0)

Prikaži sve komentare