SK1 od 14:15: Britanci su agresivni, ali moramo slaviti

Eurobasket 2022 3. ruj 20229:29 0 komentara
fiba.basketball

Grci su vrlo brzo pali u zaborav, danas je na rasporedu Velika Britanija od 14:15 sati (SK1).

Hrvatski košarkaši odigrali su dobru utakmicu protiv Grka,  u par navrata smo bili blizu izjednačenja, pa čak i vodstva, ali na kraju ipak poraz. Vremena za ‘tugovanje’ nema, Velika Britanija nam je idući protivnik od 14:15 sati, uz prijenos na Sportklubu 1. 

Ivica Zubac otkrio je svoje dojmove o Grčkoj pred kamerama HRT-a.

”Pa ništa, izgubili smo utakmicu, ali ušli smo dobro prvih par minuta, a onda smo doživjeli pad. Moramo biti bolji od početka utakmice, moramo se bolje fokusirati na druge igrače i znati njihove tendencije. Dobro smo branili Giannisa ali toliko smo bili fokusirani na njega i onda smo dozvolili drugima da pogode bitne šutove i da se razigraju. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter i da možemo igrati sa svima, nadam se da nam je to dalo samopouzdanja tj. sigurno nam je dalo. Idemo dalje pobijediti sutra Veliku Britaniju”, rekao je hrvatski centar i najavio Veliku Britaniju:

”Agresivna ekipa, igraju na fizikalije, imaju šansu, igrati će sigurno jako protiv nas i tražiti svoje prilike. Mislim da smo kvalitetniji, ne smijemo ih podcijeniti, moramo od prve minute ući agresivno i znati kakav nam je plan – moramo pobijediti”, zaključio je.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.