(VIDEO) Žuti o Livaji: Sad je najgore optužiti samo njega

Hrvatska 9. lip 202310:47 0 komentara

Robert Prosinečki predstavljen je u prostorijama Rudeša kao novi trener novog prvoligaša. Pričao je o svojim ciljevima s klubom, pojačanjima, a dobio je i pitanje o napadaču Hajduka Marku Livaji.

Ovih dana priča se puno o ponašanju Livaje, njegovom odlasku iz reprezentacije kojoj uskoro slijedi utakmica za finale Lige nacija protiv Nizozemske, a pitanje upravo o napadaču Hajduka novinari su postavili i legendarnom Žutom.

“Sad je najgore optužiti samo Livaju, sad ćemo njega staviti i on je taj. Sigurno da je i on bio problem jer je imao ta neka ponašanja koja nisu adekvatna takvom jednom reprezentativcu, to moramo isto reći kroz svo ovo navijanje, izjave koje su davane onda je on tu samo pripomogao da se dogodi ovo. Meni je žao, Livaje kao igrača i Livaje kao jednog od boljih igrača u HNL-u koji je to pokazao u ovim utakmicama. On ih je držao, pogotovo na početku. On je jedan ozbiljan igrač kojeg je sigurno i Dalić prepoznao i želi ga u reprezentaciji. Dogodilo se to što se dogodilo, mislim da ne trebamo raditi više neki bauk oko toga. Mislim da bi se to sada trebalo smiriti. Reprezentacija je u pitanju, imaju utakmicu, trebamo više pričati o Nizozemcima nego o Livaji”, zaključio je Prosinečki.