VIDEO / Lulu Sun za SK: Drago mi je što imam hrvatsku pozadinu. Dinamo ili Hajduk? Pola – pola!

Grand Slam 9. srp 202420:04 0 komentara

Lulu Sun nije uspjela nastaviti bajku na Wimbledonu, ali ne treba žaliti, odigrala je turnir za pamćenje.

Predstavnica Novog Zelanda čiji je otac iz Hrvatske od novog tjedna bit će u top 60 igračica svijeta. Podsjetimo, Sun je zaustavljena u četvrtfinalu od hrvatske tenisačice Donne Vekić u tri seta, a nakon meča otkrila je dojmove za Sport Klub, prvo o svojim hrvatskim korijenima.

“Igrala sam za Hrvatsku na dosta turnira (pod imenom Lucija Radovčić). Ne bih mijenjala to iskustvo za ništa, bilo je stvarno zabavno. Tamo ima stvarno talentiranih igrača i igračica, i prije i sada, igrati protiv Donne je bilo emotivno, ona je odigrala sjajno. Srela sam se i s njezinim trenerom, prisjetili smo se tih vremena.”

Hrvatski mediji su te dosta spominjali ovih dana…

“Ha-ha, pričali smo danas da je to hrvatski meč 75 posto. Tako da, tko god pobijedio, bit će Hrvatska. Ima stvarno puno dobrih igrača, tu je nogomet, rukomet, ili tenis. Drago mi je što imam tu hrvatsku pozadinu u sebi. Moj otac i baka su tamo, bila sam u Zagrebu prije nekoliko mjeseci. Moj otac je iz Splita pa idemo tamo ljeti.”

Dinamo ili Hajduk?

“O moj Bože, ne mogu na to odgovoriti ha-ha. Neka bude pola-pola”, rekla je simpatična Lulu te se za kraj osvrnula na fantastič rezultat u All England Clubu.

“Stvarno sam sretna što sam došla toliko daleko ovdje, igrala s takvim igračicama, ali imam još dosta toga za učiti i poboljšati se.”

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, OptiTV-u i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!