Pjaca: Vratila mi se sreća igranja nogometa, lijepo je igrati u HNL-u

Hrvatska 18. ruj 202311:15 0 komentara
HNK Rijeka

Bivši hrvatski reprezentativac, odigrao je utakmicu iz snova u derbiju kola između Rijeke i Osijeka

Jedno od najzvučnijih pojačanja ljetnog prijelaznog roka u HNL-u, Marko Pjaca, briljirao je u utakmici njegove Rijeke protiv Osijeka postigavši dva fantastična gola kojima je dokazao svoju klasu.

Pjaca je u Rijeku stigao besplatnim transferom iz Juventusa u kojem se zbog teških ozljeda nije naigrao, a vratio se u hrvatski nogomet kako bi vratio svoju karijeru na pravi kolosijek. Pjaca je nakon sjajnog nastupa kazao kako se osjeća dobro, no još uvijek mu nedostaje malo kondicije.

“Ne znam što bih rekao. Ok, sa strane kondicije i minuta treba mi još koja utakmica. Ali polako sve to vraćam. Posebno taj osjećaj na terenu i vjerujem da će sve to biti još i bolje. Ova momčad je jako mlada i igra jako lijep nogomet. Vjerujem da su gledatelji mogli uživati”, kazao je za Novi List.

“Nakon što je ta prva lopta ušla u gol, stvarno sam osjetio neko olakšanje i sreću. Prošle su me sve neke pozitivne emocije koje dugo nisam osjetio. A na travnjaku se stvarno super osjećam u ovoj momčadi. Sretan sam i mislim da se to vidi. Pohvale gode i stvarno mi je lijepo čuti takve stvari. Trebali su mi ti golovi, imam osjećaj da mi se vratila neka sreća igranja nogometa. Zdrav sam i to je najbitnije.”, poručio je bivši član Vatrenih.

Osvrnuo se i na sjajnu podršku koju doživljava od strane navijača.

“Ne znam kad sam posljednji put doživio takve ovacije. Hvala navijačima. Osjećam se jako sretno, tako se nisam osjećao dugi niz godina. Mogu im samo poručiti da ću se nastaviti boriti i truditi na terenu, a sad hoće li te lopte ulaziti u mrežu kao ovog puta, vidjet ćemo”, kaže Pjaca, a komentirao je igru Hajduka i Dinama.

“Mislim da ću najbolju ocjenu o Dinamu i Hajduku moći dati kad odigram utakmicu protiv njih. Gledao ih jesam, ali to se najbolje osjeti na terenu. Liga je otpilike onakva kakvu sam i očekivao, s puno mladih talenata. Ima dobrih utakmica, stvara se puno šansi i sve to je zanimljivo za gledatelje. Lijepo je igrati HNL.”, zaključio je.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!