Halilović sletio u Grčku, potpisuje za 12. klub u karijeri

Nogomet 1. velj 202314:27 > 14:271 komentar
Jonathan Moscrop / Sportimage via Guliver

Nakon što je raskinuo ugovor s Rijekom i postao slobodan igrač, Alen Halilović zaputio se u Grčku.

Halilović je sletio u Grčku i pozirao sa šalom svog novog kluba, Arisa. Radi se o petoplasiranoj momčadi grčkog prvenstva. Nakon 20 odigranih kola imaju 31 bod, 16 manje od vodećeg AEK-a.

Aris je bio u potrazi za ofenzivnim pojačanjima, a očito su ga pronašli upravo u Haliloviću kojem se u njegovim mlađim danima tepalo da je ‘hrvatski Messi’.

Halilović je 2014. godine napustio Dinamo i otišao u Barcelonu. Uslijedila je posudba u Sportingu iz Gijona, a zatim je transferiran u HSV za pet milijuna eura. HSV ga je posudio Las Palmasu, a zatim je otišao u Milan kao slobodan igrač.

Uslijedile su posudbe u Standardu iz Liegea i Heerenveenu pa zatim je u Championshipu igrao za Birmingham i Reading. Prošlog ljeta došao je ponovno u HNL, u Rijeku.

Iako je s Rijekom imao ugovor do 2024., trener Sergej Jakirović ga je otpisao pa je Halilović sada s 26 godina otišao u 12. klub u svojoj karijeri.

Grčku ligu pratite na kanalima Sport Kluba.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Komentari

Vaš komentar