Maksimir pred Osijek pozdravio legende 90-e na čelu s kapetanom Bobanom!

Hrvatska 11. svi 202419:59 0 komentara
Privatna arhiva

Dinamo je pred ključnu utakmicu sezone u kojoj može osigurati naslov prvaka organizirao doček junaka iz 13. svibnja 1990. i nikad neodigrane utakmice između Dinama i Crvene Zvezde.

A uoči utakmice svečanost na travnjaku. Poklopila se ‘šampionska’ utakmica s obljetnicom 13.svibnja (u ponedjeljak), Velimir Zajec na terenu je pozdravio igrače, koji su bili momčadi u sezoni koju je obilježila ta neodigrana utakmica s Crvenom Zvezdom, koja kod Dinamovih navijača ima mitski status. Nisu oni svi bili u momčadi baš tog 13.svibnja, ali na terenu uoči Osijeka pljesak Maksimira dobili su: Zvonimir Boban, Dražen Boban, Dražen Besek, Vjekoslav Škrinjar, Kujtim Shala, Muhamed Preljević, Davor Matić, Slavko Ištvanić, Fabijan Komljenović, Zdenko Miletić i Mladen Mladenović. Naravno, ‘mladići’ su dobili dresove na poklon, pljesak s tribina, a treba napomenuti da su Shala, Miletić i Preljević samo za ovu priliku u Zagreb došli iz Njemačke.

Nije ni tu svečanostima bio kraj. Bruno Petković u Rijeci je odigrao svoju 250. utakmicu za Dinamo, iz ruku sportskog direktora Marka Marića dobio je uokvireni dres s tim brojem i, također, pljesak navijača. Slavilo se, dakle, unaprijed, čekala se još samo ona najveća proslava. Za koju su se trebali pobrinuti Petković, Ademi i društvo.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!