Vulić: Ako nekoga pritišće, bolje da nije dolazio u Hajduk

Hrvatska 31. sij 202311:52
imago Aleksandar Djorovic

I dalje ne prestaju reakcije na visoki poraz Hajduka 3:0 od Istre za vikend.

Nekadašnji trener Hajduka Zoran Vulić u razgovoru za Večernji list je pratio dvoboj na Aldo Drosini…

“Do druge VAR intervencije Hajduk je bio bolji protivnik, ali nakon toga se ugasio i nestao s trena. U nogometu nema alibija već samo pobjeda, remi ili poraz, sve ostalo je pričanje priče. Kao što je Leko rekao, ovo nas boli, mi smo ovdje takvi, kod nas je ili crno ili bijelo i zbog tog našeg temperamenta je najteže raditi u Hajduku. Dinamo je kiksao protiv Gorice pa se nije digla bura, a mi smo se svi sada ispuhali”, rekao je pa otkrio da Hajduk treba svježu krv, ali…

“Ne želim zavaravati ljude, ali Hajduku trebaju pojačanja. Leko je to rekao još na početku priprema, ali teško je očekivati da će ih biti, nikome sada ne završava ugovor, igrača na tržištu nema.”

“Ako nekoga pritišće pritisak, onda bolje da nije ni dolazio, nije valjda dolazio gubiti. Mi trebamo igrače koji imaju pobjednički mentalitet, kakav psihološki pritisak. Što bi trebao reći Osijek koji je ostao bez nekoliko najboljih igrača, a i Dinamo je prodao svog najboljeg pojedinca. Hajduk treba pobjeđivati i tu je priči kraj”, zaključio je.

Komentari

Vaš komentar