Cosmi: Našalio sam se s Halilovićem, pitao sam ga za to

Hrvatska 30. ruj 202217:08
LiveMedia Emmanuele Mastrodonato LiveMedia via Guliver

Rijeka u nedjelju od 15 sati na Rujevici dočekuje Hajduk u sklopu 11. kola SuperSport HNL-a.

Trener Rijeke Serse Cosmi najavio je utakmicu.

“Ovo je iščekivana utakmica za obje strane, koja puno znači klubu i navijačima. Nije obična utakmica i u nju su uključene emocije. Situacija s ozljedama? Ozljede su jedan od problema koji nas prate. Spletom nesretnih okolnosti gubimo igrače. Uglavnom su to neki udarci na treninzima, distorzije gležnja, distorzije koljena… Probleme imaju Liber i Simčić, Vučkić je dobio udarac u mišić, sličan problem ima i Djuričin. Vukčević i Selahi imaju žute kartone“, započeo je Cosmi pa nastavio:

“U ova dva tjedna smo se bolje upoznali. Momčad je dobila priliku da shvati moje zahtjeve unutar igre. Zbog ozljeda veću šansu su dobili igrači iz Škole nogometa koji su na odličnoj razini. Priključili su nam se Gajzler, Kukoč i Dujmović, koji su budućnost. Problem s ozljedama ima i Hajduk. Ne bojimo se, ali moramo biti oprezni.”

Talijanski stručnjak se osvrnuo i na kritike.

Čitam i tražim da mi se prevede neke izjave. Rijeka nije mrtva, živa je i vratit će se prije nego što neki misle na prijašnju razinu. Rijeka je postala to što je ne samo igrom i rezultatima nego vrijednostima i pristupom na terenu posljednjih godina. Osjećam da se možemo vratiti i žao mi je onih koji nas smatraju mrtvima. Morat će ići u dvoboj s pravom Rijekom“, rekao je Cosmi pa otkrio anegdotu s Halilovićem:

“Zbila se jedna šala prošli tjedan, kad sam išao u policiju prijaviti boravište pa sam Halilovića pitao je li on uzeo turističku vizu. Šalu na stranu, svi igrači nam trebaju. Još nije u kadru zbog ozljede.”

Komentari

Vaš komentar