Dinamo to smo mi: Demokratizacija neophodna za budućnost!

Hrvatska 20. sij 202311:39
Daniel/phcimages/CoverImages

Napetost je dosegla vrhunac na Maksimiru, svako malo se oglašavaju Zdravko Mamić i Krešimir Antolić, a nakon reakcije Boysa oglasila se i udruga Dinamo - to smo mi.

Udruga koja okuplja članove kluba nezadovoljne pitanjem ustroja hrvatskog prvaka i koja zaziva promjene u pogledu demokracije i transparentnosti kluba, objavila je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

“Posljednji događaji unutar našeg Kluba i sve što se trenutno događa u njemu daju nam pravo da kao članovi i navijači Dinama, uz podršku Bad Blue Boysa, ponovno pozovemo sve odgovorne na usklađivanje Statuta Dinama sa Zakonom o Udrugama kako bi izbor svih tijela kluba bio odraz volje većine njegovih članova, a ne različitih interesnih skupina kao što je to slučaj već dugi niz godina.

Smatramo da je sada jasnije, više nego ikada prije, zašto je demokratizacija kluba neophodna za njegovu budućnost. Vjerujemo da naš zahtjev nema alternativu i ovim putem pozivamo sve Dinamovce da se učlane u Dinamo jer upravo članstvo u klubu nam pruža dodatni legitimitet i priliku da ostvarimo ono što nam je zajednički cilj.

Osim poticanja na učlanjenje u klub želimo osvijestiti navijače Dinama da naš klub zaslužuje, može i mora bolje. Na svim poljima. Pratite naše kanale jer u narednim danima objavit ćemo sljedeće aktivnosti. Za sada, bitno je poslati poruku: U subotu – svi na Maksimir! A prije utakmice ispod zapada na učlanjivanje.”

Komentari

Vaš komentar