Koreanci nisu optimistični oko nastupa Sona

Katar2022 12. stu 20229:55 > 9:56 0 komentara
AP Photo/Ahn Young-joon via Guliver Images

Najbolji južnokorejski nogometaš Heung-min Son se nalazi na popisu putnika za Svjetsko prvenstvo u Katru, no izbornik reprezentacije Paulo Bento nije posve optimističan u pogledu igrača Tottenhama.

Son se nedavno ozlijedio na utakmici Lige prvaka u kojoj je njegov Tottenham gostovao kod Marseillea. Son je doživio prijelom lica u blizini lijevog oka. Prisilno je tada napustio travnjak te se brzo nakon toga podvrgnuo operaciji. Sam je prije dva dana najavio kako mu je čast što će na velikom natjecanju predstavljati svoju zemlju i da će biti spreman, ali izbornik Bento nije posve miran u tom pogledu.

Nemamo točan datum kada će krenuti s maksimalnim treninzima. Ne znamo ni kada će sigurno biti spreman za utakmice. Njegova je situacija takva da ga pratimo iz dana u dan, ali naravno da je na popisu i da s nama putuje u Katar,” rekao je izbornik Bento koji je pozvao sljedeće igrače za Svjetsko prvenstvo.

Vratari: Kim Seung-gyu (Al-Shabab), Song Bum-keun (Jeonbuk Motors), Jo Hyeon-woo (Ulsan)

Braniči: Kwon Kyung-won (Gamba Osaka), Kim Moon-hwan (Jeonbuk Motors), Kim Min-jae (Napoli), Kim Young-gwon (Ulsan), Kim Jin-su (Jeonbuk Motors), Kim Tae -hwan (Ulsan), Yoon Jong-gyu (Seoul), Cho Yu-min (Daejeon), Hong Chul (Daegu)

Vezni red: Kwon Chang-hoon (Gimcheon Sangmu), Na Sang-ho (Seoul), Paik Seung-ho (Jeonbuk Motors), Lee Kang-in (Mallorca), Lee Jae-sung (Mainz), Jeong Woo-yeong (Freiburg), Hwang In-beom (Olympiakos), Hwang Hee-chan (Wolverhampton), Song Min-kyu (Jeonbuk Motors), Son Jun-ho (Shandong Taishan), Na Sang-ho (Seul).

Napadači: Son Heung-min (Tottenham), Cho Gue-sung (Jeonbuk Motors), Hwang Ui-jo (Olympiakos)

Južna Koreja je u teškoj skupini H na Svjetskom prvenstvu gdje su još Portugal, Urugvaj i Gana. (H)

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!