Bivši kapetan: Francuska će razbiti Englesku

Katar2022 8. pro 202216:18 0 komentara
FedericoPestellini Panoramic via Guliver

Nekadašnji kapetan nogometne reprezentacije Francuske, Patrice Evra, komentirao je nadolazeći susret Francuske i Engleske na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nogometaš rođen u Senegalu vjeruje u tim Didiera Deschampsa, a posebno je pohvalio ofenzivce Francuske.

Francuska i Engleska igrat će u subotu od 20 sati na stadionu Al Bayt, a pobjednika tog duela očekuje bolji između Portugala i Maroka.

“Samouvjeren sam, ali ne i arogantan. Zadovoljan sam načinom na koji igraju Francuska i Engleska. Bit će to zanimljiva utakmica, ali mislim da Englezi itekako moraju biti zabrinuti zbog Kyliana Mbappea. Kyle Walker će pokušati zaustaviti Mbappea na jednak način kao što je u Ligi prvaka branio Neymara, ali Mbappe će biti bliže centru. Teško će ga zaustaviti Maguire i Stones“, izjavio je 41-godišnji Patrice Evra.

“Može i Engleska do pobjede, naravno. Ipak, mislim da će ih Francuska razbiti. Može doći i do iznenađenja, ali optimističan sam“, rekao je nekadašnji lijevi bek Manchester Uniteda, Juventusa i drugih klubova.

Francuzi brane titulu svjetskog prvaka osvojenu 2018. godine u Rusiji, a Evra je za izabranu vrstu nastupao od 2004. do 2016. godine – odigrao je pritom 81 utakmicu.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!