Vida poručio: Probat ćemo i ubuduće donositi medalje

Hrvatska 20. pro 202219:21 > 19:22

Osijek je napravio doček za svoje miljenike. Pred Osječanima su se pojavili Domagoj Vida, Borna Barišić i Ivica Ivušić.

“Zahvalio bih se svima što ste došli u ovakvom broju. Ponosan sam što sam bio dio svega ovoga, zahvalio bih se NK Osijeku, suigračima i trenerima. Bez njih ne bih stajao ovdje ispred vas. Najveće hvala ide vama jer iako nisam rođeni Osječanin, vi ste napravili da se tako osjećam”, rekao je Ivušić publici, a potom je mikrofon dobio Borna Barišić.

“Hvala vam na podršci. Pitao si me kako smo izdržali, vi ste bili naša najveća motivacija. Srce nam je kucalo za vas jer znali smo koliko ste uživali i što smo vam donijeli ovu radost. Nas trojica skupa s vincekom i tomicom smo presretni što smo donijeli medalju u naš Osijek te učiniti Slavonce sretnima i ponosnima. I u budućnosti ćemo vam nastojati donositi medalje, a jednog dana, ako Bog da, i onu dugoočekivanu zlatnu medalju.”

Navijačima je zahvalio i Domagoj Vida.

“Hvala vam na podršci. Pitao si me kako smo izdržali, vi ste bili naša najveća motivacija. Srce nam je kucalo za vas jer znali smo koliko ste uživali i što smo vam donijeli ovu radost. Nas trojica skupa s Vincekom i Tomicom smo presretni što smo donijeli medalju u naš Osijek te učiniti Slavonce sretnima i ponosnima. I u budućnosti ćemo vam nastojati donositi medalje, a jednog dana, ako Bog da, i onu dugoočekivanu zlatnu medalju.”

Komentari (0)

Prikaži sve komentare