Gojo: Nisu mi odgovarali uvjeti

Davis Cup 14. ruj 202218:01 0 komentara

Lorenzo Musetti je odigrao odličan meč i jednostavno je bio bolji od mene, priznao je hrvatski tenisač Borno Gojo nakon poraza 4:6, 2:6 na startu skupine A Davis Cupa u Bologni.

U skupini gdje se još nalaze Švedska i Argentina hrvatska reprezentacija je izgubila prvi meč od Talijana, no sve se još može okrenuti na hrvatsku stranu ukoliko uspješni budu Borna Ćorić, a potom i par Nikola Mektić i Mate Pavić.

“Pokušavao sam sve što sam mogao. Moram reći da mi ni uvjeti nisu odgovarali, spor je teren, ali zaključak je ipak taj da je bio bolji od mene i to je to”, priznao je Gojo nakon meča protiv 30. igrača na svijetu.

“Moglo je bolje. Na bekhendu sam dosta griješio, nisam ga osjećao kroz cijeli meč. Servis je čak bio i dobar, ali zbog uvjeta ga nisam mogao jednostavno probiti. Ostaje mi navijanje za ostale momke, a Musettiju čestitke jer je odigrao odlično.”

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima