VIDEO: Ribas je pobjedom nad cimericom zaradila ogroman iznos

Povratak Amande Ribas u slamka kategoriju bio je nezaboravan.

Ova 30-godišnja veteranka unovčila je jedan od četiri bonusa za nastup večeri u subotu na UFC Fight Nightu 232 u Las Vegasu, zaradivši dodatnih 50.000 dolara za svoju uzbudljivu pobjedu nad bivšom cimericom Luanom Pinheiro. Nakon što se mučila u uvodnoj rundi, Ribas je preokrenula momentum i oborila Pinheirasicu zadivljujućim ‘spinning wheel kickom’ na putu do nokauta u trećoj rundi na glavnoj karti večeri.

Ribas su se na bonus listi pridružili subotnji glavni akter večeri Brendan Allen, kao i Joanderson Brito i Jeka Saragih. Allen je završio Paula Craiga svojim rekordnim 11 stražnjim gušenjem u karijeri u dominantnoj izvedbi kako bi produžio svoj niz pobjeda u UFC-u na šest uzastopnih, dok su Brito i Saragih postigli vrhunske rezultate na preliminarnoj karti nad Jonathanom Pearceom i Lucasom Alexanderom. Kao i Ribas, sva tri dobitnika bonusa su unovčila dodatnih 50.000 dolara.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, OptiTV-u i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.