VIDEO: Holloway doslovno u posljednjoj sekundi ‘ugasio’ Gaethjea

SK Fight 14. tra 20248:21 0 komentara

Kakav spektakl su nam pružili Max Holloway i Justin Gaethje. U borbi za BMF titulu gledali smo sve što taj pojas predstavlja. Pet rundi apsolutne makljaže, a u konačnici je bolju izvedbu Max Holloway okrunio brutalnim nokautom u posljednjoj sekundi borbe.

Prve tri runde Holloway je bio glavni protagonist ovog meča, a ključan trenutak dogodio se na samom isteku prve runde. Borac s Havaja pogodio je Gaethjea zadnjim kružnim direktno u nos i u potpunosti poremetio bivšeg privremenog prvaka lake kategorije. Vjerojatno je došlo do puknuća, a količina krvi iz samog nosa Gaethjea ide tome u prilog. Max je bio precizniji, brži i u potpunosti je vladao oktagonom.

Četvrta runda donijela nam je bolje izdanje Gaethjea. A u njoj se dogodio jedan povijestan trenutak. Naime, Max Holloway je po prvi puta završio u knockdownu u svojoj karijeri. Međutim, brzo se ustao te ga nije udarac Gaethjea puno poremetio.

U petoj rundi Gaethje je bio u velikim problemima, no uspio se izvući. Holloway je dominirao i u posljednjoj sekvenci ove borbe, a u posljednjih 10 sekundi borbe pozvao je Gaethjea u centru kaveza na otvorenu razmjenu. A onda spektakl!

Sekundu prije kraja, desnim overhandom Holloway je doslovno ugasio Gaethjea i u stilu osvojio titulu BMF prvaka. Havajčanin je tako nakon naslova u perolakoj kategoriji stigao i do drugog pojasa u svojoj UFC karijeri. Nakon meča prozvao je Iliju Topuriju, koji se nalazio u publici T-Mobile Arene.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!