Fury poludio i vrijeđao jer se nitko ne želi boriti s njim

xJohnxBarryx via Guliver

Tyson Fury poludio je na svom Instagram profilu nakon što je shvatio kako ne može pronaći protivnika za svoju sljedeću borbu

WBC-ov prvak teške kategorije Tyson Fury već neko vrijeme ne može zakazati sljedeću borbu u boksačkom ringu što je izazvalo ljutnju kod Britanca.

Aktivno je bilo na njegovom Instagram profilu gdje je objavio nekoliko videa u kojima je spominjao Oleksandra Usika, Anthonyja Joshue, Andyja Ruiza i Zhilei Zhanga.

“Nokautirat ću sve ove tipove i spreman sam za borbu. Nisam se borio od prosinca, ali to nije moja krivnja. Htio sam se boriti protiv patuljka Usika, ali on se nije htio boriti”, započeo je ljutiti Fury, a zatim nastavio ‘rešetati’.

“Pokušao sam ugovoriti meč i protiv Anthonyja Joshue, ali on se također ne želi boriti. Pokušavam se boriti sa svima, Andy Ruiz tražio je 20 milijuna dolara. Ludi gad, ne znam tko će mu toliko dati. Tko je dostupan? Možda Zhilei Zhang? Spreman sam boriti se s bilo kim, bilo kada i bilo gdje. Jedva čekam boriti se protiv Usika, AJ-a, bilo koga. Razj*bat ću vas, ja sam najopasniji tip na svijetu”, poručio je kolegama boksačima.

Između ostalih, spomenuo je i podcastera Joe Rogana koji je u jednoj od svojih emisija spomenuo kako Britanac ne bi mogao parirati Jonu Jonesu u ultimate fight oktagonu. Nije dugo trebalo čekati na provokativan odgovor na prvaka UFC-ove teške kategorije.

“Hej, Tysone. Čini se da te Joe pogodio u živac. Priznat ću da si nedodirljiv u ringu, ali nemojmo to pobrkati s onim što bi se dogodilo da kročiš u moj kavez. Ako želiš razriješiti neka svoje pitanja, nazovi Danu. Ja ću ti pomoći”, poručio je Jones koji pokušava dovesti Furyja u UFC organizaciju, aludirajući na čelnog čovjeka organizacije – Danu Whitea.