(VIDEO) Kramarić: Da se skupi mojih 11 frendova u obranu, nije ih lako probiti. Teren je bio suh

Euro2024 19. lip 202419:18 0 komentara

Andrej Kramarić zabio je na svoj rođendan i proglašen je igračem utakmice, ali sve bi to mijenjao za pobjedu Hrvatske nad Albanijom.

“Nije bilo jednostavno igrati u prvom poluvremenu protiv defenzivnog bloka. Da se skupi mojih 11 frendova na ulici, nije ih lako probiti. Osim ako imaš Messija u ekipi”, počeo je Kramarić na konferenciji za medije.

Požalio se na travnjak.

“Teren je bio dosta suh i spor. To nam je također onemogućavalo brz protok igre i okretanje strana. Zato je tako to i vama izgledalo sporo.”

Kramarić, koji je zabio 29. gol za reprezentaciju, naglasio je da ne treba stvarati paniku.

“Svi znamo što smo napravili zadnjih 5-6 godina, sve ekipe dodatno grizu protiv nas i to nam otežava situaciju. Protiv Španjolske nisam vidio toliko kritično, zabili su tri gola iz tri šanse, a statistički imali smo veći ‘expected goals’ od njih. Ne možemo lakim putem.”

Rođendan, eto, neće pamtiti po dobru.

“Nisam zamišljao da ćemo na tužan način slaviti moj rođendan. Bilo bi ljepše da smo uzeli tri boda, ali to je nogomet. Nekad ti dâ, a nekad oduzme. Mogli smo bolje odraditi zadnjih 15 minuta. Albanci su već bili dovoljno iscrpljeni od našeg presinga. Mogli smo još malo stisnuti za gol-razliku, ali nažalost primili smo gol.”

Kramarić je zaključio:

“Uvijek moramo na najteži mogući način sve rješavati i mučiti se. Neka onda tako bude i ovaj put.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!