Tekst o Modriću uvrijedio čitatelje Marce: ‘Apsurdno! Budale! Ni u Hrvatskoj nemaju ovakve naslove

Euro2024 15. lip 202414:08 1 komentar
AP Photo/Pedro Rocha via Guliver

Hrvatska danas od 18 sati počinje svoj put na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a prvi protivnik na tom putu je Španjolska.

Najčitaniji španjolski list Marca je uoči ovog susreta kao naslovnu vijest objavio veliki tekst posvećen Luki Modriću i njegovom snu da sa Hrvatskom osvoji zlato.

Modriću je ovo vrlo vjerojatno posljednje veliko natjecanje s Vatrenima i Španjolci pišu kako je u top formi i gladan medalje koja mu još nedostaje među brojnim trofejima i medaljama koje je osvojio. Tekst o Modriću Marca je postavila na glavnu poziciju svojeg portala, a taj njihov potez naljutio je mnoge Španjolce kojima se ne sviđa što je Hrvat glavna vijest uoči međusobnog okršaja reprezentacija.

“U Hrvatskoj se ne usude ići s takvim naslovom. Imaju minimum skromnosti.”

“Promijenite naziv ovog komada papira. Marcovic ili Marcao, ali ne Marca.”

“Na dan utakmice Marca se posvetila hvaljenju suparničkog igrača. I naravno, radi to jer igra za Madrid. Ta momčad koja je za njih čak i iznad španjolske reprezentacije.”

“Danas Španjolska igra Euro, a mi moramo ići do četrnaeste, da, četrnaeste vijesti, kako bismo vidjeli prvu o Španjolskoj. Nevjerojatno. Prvih šest su Modrić, Kroos, Dončić, Hrvatska, opet Kroos, opet Dončić. Ovo je apsurdno. Došli smo do nove razine. I ne volim Modrića, danas će izgubiti 8:0.”

“Maknite ovo s naslovnice, mi smo Španjolska, a ne Hrvatska, budale, jeste li se zabunili?”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare