Piksi o prvih 11 za Englesku: ‘Najbolje da ne znam’

Euro2024 11. lip 202414:35 0 komentara
MarkoxMetlas xMNxPress via Guliver Image

Nogometna reprezentacija Srbije će ovog popodneva odletjeti put Njemačke, gdje će igrati na Europskom prvenstvu, a izbornik Dragan Stojković se još jednom obratio javnosti pred posljednji trening u Staroj Pazovi.

„Sve teče po planu, ovaj dio priprema je protekao u najboljem redu. Učinili smo ono sto smo mislili, odigrali utakmice bez ozljeda i nitko se ne žali. To me zadovoljava“,  rekao je Stojković. 

On je upitan da prokomentira rezultate protivnika iz grupne faze – poraz Engleza od Islanda (0:1), pobjedu Danaca nad Norveškom (3:1) i remi Slovenije sa Bugarskom (1:1).

„Mislite da se netko bavi varanjem? To samo pokazuje da se može igrati protiv svake ekipe, stvari se tako poslože. Ljudi komentiraju ovako ili onako. Ne obazirem se previše na protivnika u smislu igre. Napravili smo analizu, pogledali Sloveniju, Dansku i Englesku, da imamo kristalnu sliku“, rekao je Piksi i dodao:

„Nikome nije ugodno da izgubi, nijedan trener ne voli. Kao što ni meni nije bilo drago poslije Beča, ali to nas ne remeti jer najbitnije tek dolazi. Nema nikakvog varanja, niti nečeg sto bi bilo slično tome.“

Na kraju je poručio da zna kojih 11 igrača će početi utakmicu protiv Engleske.

„Najbolje da ne znam. To sada nije za priču, ima vremena za taktičke varijante“, zaključio je Stojković.

Europsko prvenstvo u nogometu počinje 14. lipnja, a Srbija će igrati u grupi C protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!