Pep: Nisam kao Fergie, otići ću iz Cityja kad…

Nogomet 31. pro 202211:00
Tim Goode via Guliver Images

Iako je tek u studenom ove godine produžio ugovor s Manchester Cityjem, njegov menadžer Pep Guardiola otvoreno je odgovorio na pitanje kada planira otići iz kluba...

U studenom je Guardiola produžio vjernost “Građanima” do 2025. godine, no svjestan je da možda i ne dočeka istek tog ugovora.

“I dalje govorim da neću ostati koliko Fergie i Arsene. Na kraju dana, to je samo papir. Ako nemate dobre rezultate i ako dosadimo jedni drugima, neću odraditi ugovor do kraja”, otvoreno će španjolski stručnjak.

“Ugovor sam produžio jer imam osjećaj da još možemo igrati dobro, što smo i pokazali u protekle dvije utakmice protiv Liverpoola i Leedsa. Igrali smo jako dobro protiv nezgodnih suparnika, imali smo želju i glad. Kada često pobjeđujete, s jedne strane je lako, ali s druge je ponekad komplicirano”, dodao je Guardiola i na ovu temu zaključio: 

“Onog trenutka kada osjetim da je nešto pokvareno, otići ću ili neću produžiti ugovor.”

Guardiola je sa Cityjem osvojio četiri naslova prvaka Engleske, četiri Liga kupa, FA kup, a samo mu još Liga prvaka nedostaje da okruni svoj mandat na Etihadu koji je započeo 2016. godine.