Nikola Vlašić zbog ozljede napušta Euro!

Euro2024 18. lip 202411:05 1 komentar
AP Photo/Pedro Rocha via Guliver

Nikola Vlašić zbog ozljede mišića propustit će ostatak Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Zadobio je ozljedu na treningu, a magnetnom je rezonancom utvđeno da se radi o rupturi mišića te napušta kamp reprezentacije.

Nikola je uložio jako puno truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na Euru i zato mi je jako žao zbog ove ozljede mišića koju je zadobio. Svjesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni dio ove ekipe, kao što je on sa svoje strane htio biti dio ekipe na velikom natjecanju. Nažalost, dogodila se druga ozljeda i mogu Nikoli samo zahvaliti na ogromnom trudu te mu poželjeti brz oporavak te da se na teren vrati u svom najboljem izdanju”, izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

“Iznimno mi je žao što zbog ove nove ozljede neću moći pomoći ekipi tijekom ovog Eura. Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme i hvala izborniku i stožeru na prilici da na treninzima pokažem da sam spreman, što sam vjerujem i učinio uoči Eura. Ekipi želim puno sreće, vjerujem u njih maksimalno te sam siguran da će ostvariti nove uspjehe na ovom Euru. U meni će imati najvećeg navijača”, naglasio je Vlašić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare