Dinamo kreće po Grbića!? Već su uspostavljeni kontakti

Hrvatska 14. stu 20238:50 0 komentara
Ricardo Larreina via Guliver Images

Prvi golman Dinama Dominik Livaković ljetos je napustio Maksimir i karijeru gradi u turskom Fenerbahčeu. Plavi u zimskom prijelaznom roku žele dovesti novog golmana...

Do zimske stanke Danijel Zagorac osigurao je ‘jedinicu’ na vratima Dinama ispred Ivana Nevistića svojim čudesnim obranama i spašavanjem momčadi u posljednjim utakmicama. Pitanje je dokle će to biti tako, jer Dinamo želi dovesti još jednog golmana.

Prva golmanska želja za dovođenje u Maksimir je ona iz Rijeke, Nediljko Labrović. Teško da će od toga biti išta jer je on Dinamu preskup. A tu su i narušeni odnosi zbog Sergeja Jakirovića…

Stoga, kako doznaje Germanijak, Plavi se okreću novom rješenju. A to je golman Atletico Madrida, Ivo Grbić. U Atleticu je prvi golman Jan Oblak, a Grbić ove sezone nije dobio ni minute. Ugovor s Atleticom istječe mu idućeg ljeta te se u Maksimiru nadaju da bi mogli njegov dolazak riješiti već na zimu.

Germanijak piše i kako su uspostavljeni kontakti na relaciji Zagreb-Madrid, no daleko od toga da je to blizu realizacije.