Vida: Gvadiol je najbolji obrambeni igrač na svijetu. Španjolci? Prije su bili puno bolji

Euro2024 11. lip 202418:29 0 komentara
AP Photo/Darko Bandic via Guliver

Stoper hrvatske reprezentacije podijelio je svoje dojmove uoči treninga u Neuruppinu.

“Hvala ljudima što su došli na ljubavi, poštovanju i energiji. Nismo iznenađeni jer je i u Austriji bilo slično. Potruditćemo se, ostaviti srce i zadnji atom snage na terenu”, započeo je Vida.

O oproštaju Luke Modrića

“Teško mi je odgovoriti. Luka će sam odlučiti što je najbolje za njega. Nadam se da će ostati sto godina, ali sve je na njemu.”

Prvo njegovo veliko natjecanje bio je Euro 2012.

“Debitirao sam na tom Euru u prvoj postavi. Teška utakmica, ali imali smo dobre dvije šanse, nismo zabili pa smo ispali s turnira. Po meni su bili puno bolji, ali i sada su odlični. Maksimalan respekt, ali kroz sve ove godine mi smo autsajderi, ali nas cijene i ne shvaćaju olako. Iskorak smo napravili, pripremamo se najbolje što možemo i nadam se da ćemo biti zadovoljni”.

Španjolci

“Perfektni, brzi potkovani, Ali to je nogomet. Ako netko ima dan, ti nemaš, bit će teško. Nećemo vam otkriti pripremu. Svi ćemo biti spremni. Svi su važni, oni koji igraju i oni na klupi. To ćemo ostaviti za sebe kada oni imaju loptu, a što kada mi imamo”.

O Gvardiolu

“Najbolji obrambeni igrač na svijetu, a toliko je toga pred njim. Nadam se da će ga ozljede zaobići pa dostići i prestići Luku”.

Dobra sezona iza njega u AEK-u

“Možda i najbolja sezona iza mene. Nismo zadovoljni jer smo prosuli sve što smo imali u rukama. To je škola. Nadam se da ćemo biti pametniji i hvatati prvo mjesto”.

Na treningu dan ranije gurnuo je Perišiću loptu kroz noge

“Nismo se zezali jer sam bio ljut što sam izgubio utakmicu na treningu”, zaključio je Vida.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!