Dalić potpuno iznerviran na presici: ‘Prestanite, sjednite i slikajte’

Euro2024 16. lip 202414:31 1 komentar
xEibner-Pressefotox xClaudiusxRauchx by Guliver

Poraz nikome nikada nije sjeo dobro pa tako ni izborniku koji je danas itekako nervozan došao na press konferenciju. U jednom trenutku potpuno se iznervirao kada su fotoreporteri šetali usred presice.

Nervozu je izbornik Zlatko Dalić pokazao u jednom dijelu konferencije za medije. Taman kada je bila negdje na sredini, valjda mu se malo sve skupa nakupilo, pa je “pukao” na banalnu sitnicu. Kolege fotoreporteri šetali su zbog boljih pozicija za snimanje, ali bile su smještene u pozadini. A kako je press centar improvizirani šator postavljen na daskama, sve je zbog toga škripilo i sve skupa malo podrhtavalo, što se vidi i na snimkama koje podrhtavaju, piše Slobodna Dalmacija.

Dakle, i njima je u interesu da se što manje tlo podrhtava, tako da nije bilo nikakve loše namjere već su ljudi samo radili svoj posao u lovu na što bolji kadar, sukladno pravilima ponašanja.

Dogodilo se to baš poslije pitanja o penalu Bruna Petkovića kada je Dalić govorio da napadač Dinama nije trebao šutirati penal zbog toga što je na njemu napravljen i što mu je isti golman Unai Simon prije godinu dana na završnici, točnije finalu Lige nacija u Rotterdamu, već obranio udarac s bijele točke.

“Malo stanite hodati, dekoncentracija je. Ako već imamo konferenciju za medije onda sjednite i slikajte. Lupa previše”, apelirao je Dalić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare