Kovač: Nije lijep prizor, uopće mi se ne sviđa

Bundesliga 9. ruj 202211:23 0 komentara
REUTERS/Annegret Hilse via Guliver Images

Wolfsburg ne briljira, trenutno su predzadnji, a sutra ih čeka Eintracht Frankfurt.

Niko Kovač, koji je na klupi Wolfsburga, najavio je ogled s ivšim klubom iz Frankfurta.

“Nije lijep prizor, uopće mi se ne sviđa, ali tablica još ne odražava pravu sliku. S jednom ili dvije pobjede, odjednom ste u skroz drugoj poziciji. Moramo smanjiti pogreške, ozbiljne pogreške. Tri utakmice zaredom nas protivnici tako kažnjavaju i to pokazuje da imamo puno toga za popraviti u obrani. Moramo raditi kao tim kad nemamo loptu, svatko mora biti tu za drugoga”, rekao je.

Dotaknuo se i momčadi koju je zatekao u ne baš dobrom trenutku.

“Jednom kad se obrasci ponašanja ustale, treba vam vremena za promjenu. To se ne događa preko noći. Igrači su spremni to promijeniti. Nećemo skrenuti s puta, već sam na tom putu kao trener bio nekoliko puta. Taj put donosi plodove. Ponekad malo kasnije, ponekad malo ranije”, objasnio je Kovač pa zaključio:

“Već smo puno bolji. Fizička sprema je dobra, na vrlo visokoj razini u Bundesligi, ali još ne na razini Uniona ili Kölna. Kako igrači koriste kondiciju, to ovisi o njihovom stavu i volji i o tome jesu li spremni krenuti stazama koje nisu zabavne. To su često one staze kada nemaju loptu. Svatko ima fizičku sposobnost i mi smo se u to uvjerili. Sada se radi o tome da se stavite u službu momčadi.” 

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.