Jokić: Najvažnije je pobijediti, pokušavam to na svaki način

AP Photo/Jack Dempsey via Guliver

Denver Nuggetsi slavili su 104:93 protiv Miami Heata u prvoj utakmici NBA finala.

Nikola Jokić postigao je 27 poena i došao do devetog triple-doublea u doigravanju, što je prije njega uspjelo jedino Jasonu Kiddu 2002. godine.

Komentirao je utakmicu te pokazao samouvjerenost i sigurnost u vlastitu momčad, ali priznao da ne podcjenjuju protivnika.

Jako poštujemo Miami, bore se, ne odustaju, ali samo smo zadali prvi udarac. Oni su u prethodne tri serije uvijek dobili prvu utakmicu u gostima, a mi nismo željeli da se to dogodi. Mislim da smo napravili dobar posao“, rekao je Jokić nakon pobjede i dodao:

Najvažnije je pobijediti, a ja to pokušavam na svaki mogući način. Znam da ne moram ni šutirati ni zabijati da bih utjecao na pobjedu i mislim da sam odradio dobar posao. Svi su doprinijeli i ovo je velika pobjeda za nas“, rekao je Jokić o svom triple-doubleu.

Otkrio je i što želi popraviti za sljedeću utakmicu: “Nastojali smo ometati svaki šut, pa makar i zakasnili. Oni ne odustaju, pa ne odustajemo ni mi. Bit će vrlo zanimljiva serija. Tri četvrtine igrali smo nevjerojatno, ali u četvrtoj smo imali rupa. Samo trebamo zadržati fokus kroz cijelu utakmicu, to će nam biti jedina prilagodba”.