‘Francuska pobjeđuje, reći ću vam i rezultat’

Katar2022 7. pro 202210:42 0 komentara
Guliver Images

Francuski predsjednik Emmanuel Macron koji je nedavno pogodio da će Francuska pobijediti Poljsku sa 3:1 u osmini finala Svjetskog nogometnog prevenstva u Kataru, ovog puta je izjavio da će Francuska svakako pobijediti Englesku u subotu u četvrtfinalu, ali nije naveo rezultat.

Kako je prenijela francuska online televizija, Macron je rekao da ne sumnja u pobjedu francuske reprezentacije, ali da će se o mogućem rezultatu izjasniti kasnije. 

„Nema toliko sumnje u činjenicu da pobjeđujemo. Neću još reći rezultat, ali mislim da pobjeđujemo“, rekao je Macron koji je čestitao ekipi pobjedu nad Poljskom. 

Macron, veliki ljubitelj nogometa, obećao da će se o rezultatu izjasniti „dan ili dva dana ranije“ kad bude vidio koji će francuski igrači biti na popisu za utakmicu. Francuski predsjednik je prije utakmice protiv Poljske pogodio i rezultat i tko će dati golove.  

„Mislim da ćemo pobijediti sa 3:1. Lewandowski će dati jedan gol, kao i Mbappe ili možda Giroud, koji želi ući u povijest“, rekao je tada Macron koji je dodao da će treći gol Francuske biti „joker“. Taj joker je bio Mbappe koji je dao dva gola, jedan je dao Giroud, dok je za Poljsku gol dao Lewandowski. 

Macron je također potvrdio da će ići u Katar ako Francuska uđe u polufinale Mundijala. 

„Ako pobijedimo, ići ću za polufinale i finale, kao što sam i obećao. Bio sam 2018. u Rusiji da pratim polufinale protiv Belgije (1:0), zatim finale protiv Hrvatske (4:2)“, rekao je Macron. 

Francuska i Engleska igraju utakmicu u četvrtfinalu Mundijala u subotu od 20 sati.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!