VIDEO: ‘Dinamo ide naprijed, riješit ćemo krizu i sve će biti odlično’

Hrvatska 6. stu 202320:31 0 komentara

Dinamo je održao sjednicu Izvršnog odbora na kojoj se raspravljalo o prijedlogu novog Statuta kluba, rezultatima prve momčadi te Nogometnoj školi.

U priopćenju nakon sjednice Dinamo je obavijestio javnost koji su zaključci doneseni.

“1. Izvršni odbor raspravljao je o prijedlogu novog Statuta kojeg je izradila radna grupa, a o kojem su članovi IO davali svoja mišljenja i sugestije. Odlučeno je da će članovi IO u sljedećih nekoliko tjedana usuglasiti konačni tekst Statuta koji će biti upućen na prihvaćanje Skupštini. Jednoglasno je odlučeno da će konačni tekst Statuta biti pripremljen u skladu sa smjernicama radne skupine u smjeru modernijeg Statuta otvorenog prema participaciji članstva u tijelima kluba.

2. Jednoglasno je dana potpora treneru i stožeru prve momčadi kao i Upravi kluba po pitanju ciljeva sportskih rezultata koji i dalje ostaju isti: osvajanje domaćeg prvenstva, osvajanje Kupa i prolazak skupine europskih natjecanja.

3. Izvršni odbor raspravljao je i o radu Nogometne škole koja u zadnje vrijeme bilježi dobre rezultate i IO također izražava zadovoljstvo radom iste radi značaja iste za naš klub.”

Nakon sjednice razmišljanja su podijelili član Izvršnog odbora Ante Todorić i član radne skupine izrade Statuta Saša Pavličić-Bekić.

“Odlično, klub ide naprijed, riješit ćemo krizu, pobjeđivat ćemo, izgraditi stadion i sve će biti odlično.”

Odgovorio je i hoće li navijači biti zadovoljni novim Statutom.

“Svi će biti zadovoljni, zašto ne bi bili zadovoljni”, poručio je Todorić.

Nešto rječitiji bio je Pavličić-Bekić.

“Danas se razgovaralo o Statutu i eventualno će biti još razgovora o primjeni tog Statuta. Siguran sam da mora zadovoljiti navijače, mora zadovoljiti sve članove kluba i sve one koji vole ovaj klub.”

“Radna skupina je predložila 28-28 3+1. To je predstavljeno predsjedniku kluba, on je o tome izvijestio Izvršni odbor koji je danas razgovarao oko toga, ali nikakvih zaključaka još nema.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!