Službeno je potvrđeno, Hrgović će uskoro imati meč karijere!

SK Fight 15. tra 202420:39 0 komentara
Alan Stanford PMI-5694-0071 via Guliver Images

Potvrđena je borba Hrgovića i Duboisa.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois. Meč je potvrđen na konferenciji za medije u Londonu.

Dubois je najjače ime Hrgovićeve karijere. Dubois je bivši WBA prvak teške kategorije, koji je prošle godine izazvao Oleksandra Usika u meču za pojase prvaka po organizacijama WBA, IBF, WBO, IBO i izgubio od Ukrajinca u devetoj rundi.

Hrgović će u ovom srazu predstavljati Matchroom kojeg vodi Eddie Hearn, a Dubois Queensberry čiji je glavni čovjek Frank Warren.

Priredbu u Saudijskoj Arabiji predvodit će borba za neosporeni status prvaka u lakoteškoj kategoriji između naturaliziranog Kanađanina Artura Beterbieva i Rusa Dmitrija Bivola.

U ringu će se na ovoj priredbi naći i Deontay Wilder protiv Zhileija Zhanga, Nick Ball protiv Raymonda Forda za WBA titulu u perolakoj kategoriji, Craig Richards i Willy Hutchinson te Ammo Williams i Hamzah Sheeraz.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!