Plazibat uz Cro Copa odradio sučeljavanje za borbu karijere

Guliver Image Tarik Khbabez

Danas je u Zagrebu odrađeno suočavanje našeg Antonia Plazibata koji će se boriti protiv Kevina Tariqua Osarova na priredbi Glory Collusions 5 koja će se održati 17.6. u Rotterdamu.

Suočavanju je prisustvovao i naš najveći borac svih vremena Mirko Cro Cop Filipović koji je držao pojas za koji će se boriti ovi sjajni kickboksači. Našem Plazi želimo puno sreće!

“Sretan sam jer je ova presica u Hrvatskoj. Jedva čekam ovu borbu. Šteta što se ne borim protiv Rica Verhoevena. On radi to što radi, pjeva karaoke, ni sam ne znam… Sad se ja i Cookie (Osarov nadimak, op. a.) moramo boriti”, rekao je Plazibat u uvodu konferencije za medije.

“Obojica dolazimo iz dvorane koja ima najviše nokautera na svijetu. Ne želim se umoriti, uznojiti i ući u četvrtu, petu rundu. Ne planiram se umoriti. Nakon toga je afterparty i utakmica Hrvatske. Pokušat ćemo jedan drugom skinuti glavu s ramena. Ovo je teška borba jer se tako dobro poznajemo”, rekao je Plazibat o protivniku.

“Nije me briga za Cookieja, novac, pojas… Nije to moja motivacija. Želim se dobro zabaviti. Da biste postali borac, morate nokautirati deset dobrih drugih boraca. Želim na kraju karijere imati kompilaciju na YouTubeu na kojoj nokautiram ljude koja će trajati 10 minuta.”

“Pritisak je ono od čega ne možemo pobjeći. Želim se boriti protiv svakoga, kad god, kao borci stare škole. Što bih trebao? Pa borac sam. Ne mogu sad reći da se protiv nekoga neću boriti kad sam prozvao Rica.”

“Nadam se da će biti puno navijača u Rotterdamu jer Hrvatska igra Ligu nacija protiv Nizozemske. Borim se u subotu i volio bih vidjeti puno navijača i podrške. Mogao bi to biti vikend u kojem će Hrvatska šokirati svijet jer reprezentacija može osvojiti Ligu nacija, a i Delija PFL naslov.