PPD objavio: Obrvan potpisao novi ugovor

Rukomet 7. lip 202213:44 > 13:45
GuliverImages

PPD Zagreb je objavio kako Ivica Obrvan ostaje trener još sljedeće dvije sezone, do ljeta 2024.

“Veliko mi je zadovoljstvo da smo i službeno potpisali ugovor o nastavku suradnje, iako je isti bio dogovoren već unatrag par mjeseci. Kao što znate, zbog ove više puta prepričavane situacije i visoke tenzije koja se dogodila u samoj završnici sezone ostavili smo sami čin potpisa za period nakon završetka nacionalnog prvenstva i kupa. Rezultati trenera Obrvana u svim klubovima i reprezentacijama u kojima je radio govore puno o njemu i njegovim kvalitetama. Svoju trenersku klasu potvrdio je i kod nas”, započeo je direktor kluba Vedran Šupuković pa nastavio:

“Došao je prošle godine u jednom vrlo nezahvalnom trenutku, u vrlo turbulentnom vremenu u kojemu smo mi imali jedan nevjerojatno negativan niz. To se posebice odnosi na naš nastup u Ligi prvaka, a on je ubrzo nakon svog dolaska, u jednom izuzetno kratkom periodu, konsolidirao našu momčad i osvojio kup i prvenstvo. Što se tiče ove sezone, valja reći kako je trener Obrvan napravio jedan ozbiljan iskorak na međunarodnom planu. Prvo smo igrali finale SEHA lige, gdje smo na jedan vrlo nesretan način poraženi od mađarskog Veszprema, a potom smo gotovo jednako nesretno, nakon grubih sudačkih grešaka, poraženi u Montpellieru i Skoplju u Ligi prvaka te smo na koncu završili natjecanje u skupini. Iz moje perspektive i iz perspektive svih nas u klubu, mi to valoriziramo kao da smo prošli jer smo imali osam osvojenih bodova i igrali smo dobar i kvalitetan rukomet sa svima. Na kraju želim još istaknuti i to da smo mi, na čelu s trenerom Obrvanom, uspjeli na jedan vrlo uvjerljiv način osvojiti prvenstvo i kup ove sezone. Čak četiri puta zaredom pobijedili smo našeg najvećeg konkurenta i definitivno najveće zasluge za sve idu treneru Ivici Obrvanu. S obzirom na sve izrečeno mislim da je jasno kako nema nikakve dileme da klub s trenerom planira što je moguće dugoročniju suradnju. U ovih godinu i par mjeseci suradnje, čvrsto vjerujem, udareni su temelji da se to tako i dogodi.”

Riječ je dobio i Ivica Obrvan.

“Veselim se nastavku suradnje s rukometnim klubom Zagreb u kojemu sam proveo dobar dio svoje i igračke, ali i trenerske karijere. Iza nas je turbulentna sezona koju smo na kraju uspješno priveli svi skupa kraju. Vjerujem da na impulsima uspješno završene sezone možemo nastaviti graditi narednu sezonu. Cilj je na domaćem planu nastaviti gdje smo stali, pritom profilirati nekolicinu mlađih igrača, ali i u Ligi prvaka nastaviti igrati prepoznatljivi rukomet. Trener ne smije obećati rezultat, ali ono što jamčim da ćemo ja i moj stručni stožer nastaviti biti maksimalno fokusirani i da ćemo dati sve od sebe da naš klub postigne čim bolji rezultat i u Europi.”

Komentari

Vaš komentar