Cindrić: A govorili su da nije to ta Barca…

Izjava 19. lip 20229:59 > 10:32
Kevin Domas Panoramic via Guliver Images

Presretan je bio hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić nakon što je njegova Barcelona u polufinalu Final Foura Lige prvaka porazila Kiel...

“Prezadovoljan sam i ponosan na momčad. Odigrali smo vrhunsku utakmicu protiv Kiela za koji ne moram ni pričati što znači. Očekivali smo da će detalji odlučiti, tako je i bilo. Odvojili smo se u drugom dijelu obranama našeg golmana, zabili neke lake golove i držali prednost do kraja”, komentirao je Luka Cindrić nakon što je Barcelona porazila Kiel Domagoja Duvnjaka 34:30.

Kataloncima je to treće uzastopno finale nakon što su 2020. izgubili od Kiela, a prošle godine osvojili naslov pobjedom nad Aalborgom u finalu.

“Neću reći da su nas podcjenjivali, ali svi su govorili da to nije ta Barcelona od lani. Imali smo uspona i padova, mijenjali trenera, stručni stožer i igrače, ali pokazali smo zajedništvo i karakter. U najtežim trenucima bili smo pravi”, kazao je Cindrić u izjavi za Hrvatski rukometni savez.

U nedjeljnom finalu u Kölnu Barcelona u 18 sati igra protiv Kielcea čiji je član još jedan hrvatski reprezentativac Igor Karačić.

“Za takve se utakmice živi i trenira, i to napokon pred punim tribinama. Kielce je možda i u najboljoj formi tijekom cijele sezone, dobro je posložen i bit će teško, ali idemo dati sve od sebe”, zaključio je Cindrić, strijelac tri pogotka u polufinalu.

Komentari

Vaš komentar