Samo na SK: HNL ikone u kvizu Rizik ili oprez

Ostali sportovi - Ostalo 30. ruj 20228:37 > 8:382 komentara
Sport Klub

Vaš omiljeni kviz ponovno kreće na Sport Klub televiziji od 4. listopada.

U novoj sezoni kviza Rizik ili oprez snage će odmjeriti nogometaši i treneri koji su ostavili traga u hrvatskoj nogometnoj ligi, a neki od njih su: Igor Bišćan, Matjaž Kek, Zoran Vulić, Goran Vlaović, Senijad Ibričić… Ova sezona je drugačija od prijašnjih po tome što će pitanja biti isključivo iz nogometa.

Autor i voditelj kviza je i dalje Krešimir Karačić kojeg smo pitali o planovima u novoj sezoni.

“Ova nova sezona je zapravo početak novog ciklusa kviza “Rizik ili oprez”, a odmah smo željeli ponuditi nešto novo, pa će u ovom kvizu teme i pitanja biti isključivo nogometna, ipak se radi o najpopularnijem sportu na svijetu. U kvizu će nastupiti ikone HNL-a, stvarno sam jako sretan s nogometnim veličinama koje su prihvatile moj poziv i odlučile nastupiti u kvizu. Nećemo sve otkriti, ali sve su redom legende HNL-a. Posebno me čini ponosnim što je većina kviz pratila i ranije, te su sa zadovoljstvom prihvatili poziv. Idemo saznati tko najviše zna o nogometu među nogometašima, jedva čekam da sve počne”, rekao je Krešimir.

Pitali smo Krešimira odakle mu ideja za ovu sezonu, te možemo li očekivati još noviteta u budućnosti.

“Iskreno, dvije ideje sam imao što se tiče sportske verzije kviza, a ova s nogometašima mi je pala napamet dok sam bio na odmoru u Makarskoj. Imao sam dosta vremena za razmišljanje haha. Uglavnom, sigurno imam novih ideja, pripremam i nove koncepte, a evo i kolega Ivan Hodoba mi je dao jednu odličnu ideju za sljedeću sezonu, pa mislim da bi to mogli također realizirati. Ali idemo redom,  prvo ovu sezonu, a onda ćemo vidjeti što nam je dalje u planu” , zaključio je autor i voditelj kviza.

Komentari

Vaš komentar